Forlovelsesringe titanium

Forlovelsesringe titanium – det moderne valg

Som vi ved er de traditionelle vielsesringe lavet i guld, men i moderne tider er flere andre metaller steget i popularitet – herunder hvidguld, sølv og stål. En af de senest ankomne muligheder er forlovelsesringe titanium.

Titanium i sig selv er et grundstof, og er således ingen ny opdagelse, men selv om grundstoffer blev opdaget i slutningen af 1700-tallet, var det først i 1990’erne at almindelige mennesker kunne begynde at købe titanium. Og vi skal faktisk helt ind i det nye årtusind før folk for alvor havde mulighed for at købe ringe i titanium. Siden da er forlovelsesringe titanium steget støt i popularitet, og i det har de fleste guldsmede – almindelige såvel som online – et ganske pænt udvalg af titanium ringe i deres sortiment.

Udover at titanium har sin egen unikke farve (noget nær sølv, men typisk lidt mørkere), som kan være grund nok til at vælge dette metal, er der desuden flere fordele ved at købe forlovelsesringe titanium. For det første – og nok vigtigst for mange – er det et forholdsvist billigt materiale. Herudover er det utroligt modstandsdygtigt over for korrosion, hvilket betyder at det ikke nemt nedbrydes i saltvand, klorvand og lignende. Dette kan være en stor fordel, hvis man ofte svømmer i hav eller klorerede pools. Desuden er det allergivenligt, en stor fordel hvis man er allergiker. Sidst men ikke mindst, er titanium let, men alligevel stærkt.

Alligevel er vielsesringe titanium stadig et af de mindre populære valg, måske fordi mange folk ønsker at holde ved traditionerne, netop når det kommer til forlovelses- og vielsesringe. Som konsekvens af den forholdsvis lave efterspørgsel er udvalget blandt forlovelsesringe titanium ikke så stort som ved fx guld og hvidguld. Du kan dog trods alt finde noget nær halvtreds forskellige designs. Du kan få varianter kun i titanium, men også varianter i titanium kombineret med andre metaller som for eksempel guld eller hvidguld. Desuden fås ringene i forskellige bredder, profiler samt med og uden diamanter.

 

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone