Forlovelsesringe til mænd

Forlovelsesringe til mænd – et moderne valg

Forlovelsesringe til mænd – Smykker og forlovelsesringe til mænd har indtil for nylig været et meget feminint område, der var forbeholdt kvinderne, men i ligestillingens navn skal mændene nu også have lov til at smykke sig med forlovelsesringe til mænd i forventningen om den store dag. Dog er forlovelsesringe til mænd sjældent udstyret med ædelsten, og slet ikke i solitaire fatninger (med en enkelt central sten på en ring). Til gengæld ligger tanken om, at en mand også skal have lov til at vise, at han er forlovet, fint i tråd med tidens trends.

At mænd sagtens kan gå med smykker til hverdag, er der efterhånden ikke noget nyt i længere. Men der er dog alligevel et stykke vej at tilbagelægge fra relativt billige modesmykker til hverdagsbrug, og frem til at ændre på mandens dyrere smykker til brylluppet, som forlovelsesringe til mænd.

Bryllupssmykkebilledet følger det generelle modebillede (om end lidt langsommere), hvor mænd har lov til at gøre mere ud af sig selv – og så er kønnene mere lige end nogensinde før. Det kommer til udslag i forlovelsesringe til mænd. I det hele taget betragter mænd smykker som flot tilbehør på linje med en flot taske, skjorte, bælte eller sko, så det er stadig et trendbetonet felt, at lave smykker til mænd. Men vielses- og forlovelsesringe til mænd bliver aldrig et ”køb og smid væk”-produkt, fordi de bliver købt til at holde evigt, og derfor bruges der generelt også flere penge på dem.

Ragnar Jørgensen, ejer af og designer for firmaet Millé, fortæller om trends for forlovelsesringe til mænd: ”Personligt synes jeg godt om, at mænd får mulighed for at signalere, at de er forlovet. For når alt kommer til alt, er en forlovelsesring en slags beskyttende talisman, der viser omverdenen, at man har aflagt et løfte og har hensigter om ægteskab.” Dertil supplerer Ragnar Jørgensen med at fortælle, at mænd har brug for stærke smykker – ikke så meget mode-”statements”, men personlige og seriøse smykker, som på en subtil måde kan signalere hvem manden er.

Et råd til mænd, som måske ikke har lyst til eller mulighed for at gå med en forlovelsesring (hvis deres arbejde forhindrer det, for eksempel læger, sygeplejersker og håndværkere), kan være at gå med ringen som vedhæng i en halskæde, eller købe et enkelt, fladt vedhæng, som et dog-tag eller en id-plade, hvor der kan indgraveres navn, dato eller løfte, alt efter hvad man synes.

 

Forlovelsesring til mænd Forlovelsesringe til mænd Billig forlovelsesring til mænd

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone