Forlovelsesringe sølv

Forlovelsesringe sølv – et godt alternativ

For mange kan prisen på forlovelsesringe – og senere vielsesringe – være en bekymring, og her kan forlovelsesringe sølv være en rigtig god løsning.

Der er naturligvis mange gode grunde til at vælge forlovelses- og vielsesringe lavet af dyrere metaller (såsom guld, hvidguld eller palladium). Disse metallers legeringer er hårdere og ringene vil dermed holde deres form bedre. Samtidig vil overfladen holde sig pæn længere.

Forlovelsesringen er dog for mange en midlertidig ring, som kun bruges dagligt indtil brylluppet. Nogle vil fortsætte med at bruge den sammen med vielsesringen, mens andre efterhånden begrænser deres brug af den. For dem vil det være en ganske udmærket løsning, at købe forlovelsesringe sølv og vielsesringe i guld. Er man i stand til at passe på sine ringe (ikke udfører hårdt, fysisk arbejde med dem), er der faktisk heller ikke noget i vejen for, at man også vælger vielsesringe i sølv. Desuden kan man gå til en guldsmed en gang imellem og få sine ringe pudset pæne igen.

Er man lidt presset på pengepungen – eller har man blot andre prioriteter – kan forlovelsesringe i sølv derfor være et rigtig godt valg, og hos Chanti er vores udvalg af forlovelsesringe i sølv lige så bredt som udvalget af forlovelsesringe i guld. Der findes både ringe med diamanter og med de noget billigere zirkoner. Ligeledes er der et udvalg af ringe i rent sølv samt ringe i sølv pyntet med guld. Der skulle dermed være noget for enhver smag. Nedenfor ser du et lille udvalg. Klik på billederne for at komme ind på siden og se hele udvalget.

 

Forlovelsesringe i sølv med guldForlovelsesringe i sølv

 

 

 

Forlovelsesringe sølv – hvordan vælger jeg?

Det kan være noget af en udfordring at vælge den rigtige forlovelsesring, især hvis du køber ringen til et frieri så du står alene med beslutningen. Den gode nyhed er, at du/I helt selv bestemmer, hvordan ringene skal se ud. Den dårlige nyhed er at I helt selv bestemmer.

For hvor starter man lige henne når udvalget er så stort som det er? Hvordan vælger man mellem hundredvis af ringe?

En god strategi kan være at inddele udvalget i en række mindre grupper efter deres fællestræk og undersøge din holdning til dem et punkt ad gangen. Man kan for eksempel kigge på

-Med eller uden sten?
-Hvis med: Skal det være en enkelt, simpel sten i midten eller et mere detaljeret mønster?
-Hvis med: Zirkon eller diamant?
-Kun sølv eller med fx gulddetaljer?
-Med hjerte?
-Rund profil?
-Flad profil?
-Oval profil?
-Smalle (3-4 mm) eller brede (5-7 mm) ringe?
-Blank overflade eller ru eller mat?

CHANTI har gjort det nemt for dig at søge efter ringe med disse bestemte træk, så du hurtigt kan få et indtryk af den pågældende type ringe. Hvis du gennemgår ovenstående liste og finder ud af, hvad du bedst kan lide for hvert punkt, er du efterhånden nået frem til en temmelig specifik beskrivelse af din ønskering, og så er søgningen pludselig en del nemmere at overskue.

Er du stadig i tvivl kan du på de fleste forlovelsesringe i sølv vælge at få tilsendt en prøveboks inden du siger ja til den endelige bestilling. Det giver dig mulighed for at se de valgte ringe tæt på samt for at måle størrelser op på de medfølgende stålringe.

 

Forlovelsesringe sølv Sølv forlovelses ringe Forlovelses ringe i sølv

 

 

Forlovelsesringe sølv – kæmpe udvalg

CHANTI har et bredt udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe i mange forksellige materialer, deriblandt sølv. Du kan vælge imellem ringe i rent sterlingsølv eller med gulddetaljer. Vi har ringe med diamant eller zirkon eller helt uden sten. Den mest populære overflade er den klassiske blanke og det afspejles også i vores udvalg, men vi har alligevel også et pænt udvalg af ringe med alternative overflade-typer, fx mat, ru eller hamret. Klik ind og se vores store udvalg af forlovelsesringe i sølv. Hos CHANTI har vi noget for enhver smag.

 

 

Forlovelsesringe sølv – Randers Sølv

CHANTI har i en del år haft et samarbejde med Randers Sølv (eller RS of Scandinavia), som er en dansk producent af håndlavede vielses- og forlovelsesringe, foruden en række almindelige smykker. De producerer smykker i både sølv og guld, men som navnet antyder, er sølv deres helt store styrke.

Forlovelsesringene fra Randers Sølv har et helt specielt udtryk, som adskiller sig fra vores andre forlovelsesringe i sølv. Bl.a. ser man, at den ru overflade – som alternativ til den mere gængse glatte overflade – ofte går igen i deres produkter. Desuden har de en del ringe med gulddetaljer, oftest et eller flere hjerter.

Til trods for disse tendenser er udvalget fra Randers Sølv dog stadig spændende og varieret. Forlovelsesringene i sølv fås i rent sterlingsølv eller med gulddetaljer, med sort eller hvid diamant eller zirkon, med overfladetype blank, ru eller hamret. Ringene findes både i simple, klassiske varianter samt med mere specielle looks til dig, som er interesseret i en lidt mere usædvanlig forlovelsesring. Ringene fås i bredder fra 4 mm til 8 mm.

Nedenfor kan du se et lille udvalg af forlovelsesringe i sølv fra Randers Sølv. Klik for at se detaljer eller for at se hele udvalget. Der er noget for enhver smag.

 

Forlovelsesringe fra Randers Sølv Randers Sølv sølv forlovelsesringe Forlovelsesringe i sølv fra Randers Sølv Randers Sølv forlovelsesringe sølv Sølv forlovelsesringe fra Randers Sølv Randers Sølv forlovelsesringe i sølv

 

Forlovelsesringe sølv – med gulddetaljer

Forlovelsesringe i sølv kan være et udmærket valg for dem, som har et stramt budget eller måske bare ikke ønsker at tømme pengepungen på et par ringe. For dem kan det være interessant at se på vores udvalg af sølv forlovelsesringe med gulddetaljer. Dvs. forlovelsesringe, hvor selve ringen er i sølv, men har detaljer i toppen, som er lavet i guld. Det skaber liv og spil i en ring, som ellers er ”kedeligt” ensfarvet, og det er derfor ikke underligt, at disse varianter er meget populære.
Gulddetaljerne kan tage mange forskellige former, men de mest populære varianter er uden tvivl dem med hjerter. Hjertet symboliserer som bekendt kærlighed, så det er ikke underligt, at det er et populært symbol til forlovelsesringe. Der findes forlovelsesringe med hjerter i mange forskellige varianter – med et, to eller flere hjerter, sammenslyngede hjerter, hjerter med sten i midten etc.
Andre former som gulddetaljerne kan tage er infinity-symboler, runde (cirklen er jo symbol på evighed og troskab) samt diverse abstrakte former.

Forlovelsesringe i sølv med guld

 

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone