Forlovelsesringe guld

Forlovelsesringe guld

Sammen med hvidguld er almindeligt (gult) guld det mest populære valg af metal, når det handler om forlovelsesringe. Og man ser hvorfor: Gult guld er flot og holdbart. Klassisk, men moderigtigt.

Den højest mulige karat af guld er 24 karat, men da rent guld er for blødt til at lave smykker, er man nødt til at legere guldet med diverse andre metaller – fx kobber, sølv og zink. Karaten udtrykker dermed hvor mange dele guld der er i smykket. Dvs. 14 karat er 14 dele guld til 10 dele andre metaller, eller ca. 58% guld.

Der er meget at tænke på ved køb af forlovelsesringe. Har du allerede bestemt dig for almindeligt guld som metallet, er du nået et godt stykke vej, men der er også andre ting, som man bør overveje. Skal ringene være rent guld, eller skal det kombineres med fx hvidguld? Hvor brede skal ringene være? Skal der diamant i en eventuel damering? Ønsker man et helt klassisk design eller skal det være noget mere specielt? Hvad med ringenes profil? Skal den være rund, oval eller flad?

Chanti har et bredt udvalg af forlovelsesringe i både 8 og 14 karat guld. Det kan virke overvældende for mange at blive mødt med så mange muligheder, men den gode nyhed er, at vi har en grundig menu-inddeling, så du hurtigt kan få et overblik over hvad du kan lide. Du kan bl.a. søge efter forlovelsesringe med bestemte profiler, bredder og med/uden diamanter. Og vigtigst af alt, så øger det brede udvalg samtidig også chancen for, at I finder lige præcis de ringe som passer jer.

Vi er hos Chanti bevidste om, at valg af forlovelsesringe er en vigtig ting, og bl.a. derfor tilbyder vi, at man helt gratis kan få tilsendt en såkaldt prøveboks inden man bestiller de endelige ringe. Det giver jer mulighed for at se ringene i virkeligheden samt for at få målt jeres størrelser op på de medfølgende fingermålere. Desuden sidder vi på mail, chat og telefon klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

 

Forlovelsesringe i guld Guld forlovelsesringe

 

Forlovelsesringe guld – Randers Sølv

Randers Sølv er en dansk producent af håndlavede forlovelses- og vielsesringe samt almindelige smykker. Selvom navnet antyder noget andet, så producerer de også forlovelsesringe i guld. CHANTI har i en del år arbejdet sammen med dem om salg af deres produkter, og vi har serviceret mange glade kunder.

Forlovelsesringe guld fra Randers Sølv har et meget specielt look og kendes derfor ofte som værende derfra. For eksempel går den karakteristiske ru overflade igen på mange af deres ringe. Det ser rigtig flot og giver ringene et rigtig flot look og får den til at skille sig ud i mængden af klassiske forlovelsesringe. Er I til lidt specielle ringe bør I helt sikkert kigge nærmere på udvalget fra Randers Sølv.

Nedenfor kan du se et udvalg af guldringe fra Randers Sølv og danne dig et indtryk af den flotte stil og den høje kvalitet.

 

Randers Sølv forlovelsesringe i guld Guld forlovelsesringe fra Randers Sølv Randers Sølv guldforlovelsesringe Forlovelsesringe i guld fra Randers Sølv Randers Sølv forlovelsesringe guld Forlovelsesringe guld fra Randers Sølv

 

Forlovelsesringe guld – stort udvalg

Hos CHANTI har vi et kæmpe udvalg af forlovelses- og vielsesringe i guld og mange andre materialer. Ringene findes både med og uden diamanter og i mange forskellige flotte varianter. For eksempel har vi et flot udvalg af ringe med såkaldt stjernedrys eller med hjertemønster formet enten af diamanter eller i en anden metalfarve. De mest populære forlovelsesringe i guld er typisk de helt enkle uden sten eller med en enkel sten. Klik ind og se vores enorme udvalg og find den perfekte forlovelsesring i dag.

 

Forlovelsesringe guld – hvilke overflader kan jeg vælge?

Når du kigger på forlovelsesringe guld og du læser den tilgængelige information igennem, vil du lægge mærke til, at et af beskrivelsespunkterne er ”Overflade.” Den mest almindelige overflade er uden tvivl den blanke, men det er langt fra den eneste mulighed, og en anden overflade kan gøre mere ved ringen end du måske lige tror. Ellers ens ringe kan ende med helt forskellige udtryk, blot ved at ændre på overfladen.

Den matte overflade er den mest brugte efter den blanke. Ligesom den blanke overflade, er den matte glat at røre ved, den er blot mat, dvs. den skinner ikke som den blanke. En ting man skal være opmærksom på er, at matte ringe vil blive blanke med tiden. Modsat vil blanke ringe blive matte efterhånden som de slides.

De ru og strukturerede overflader kan minde en smule om hinanden af udseende. Den ru overflade er dog noget grovere i udførslen og er i højere grad ru at røre ved. Den strukturerede overflade er derimod finere og mindre tydelig.

Endnu en mulighed findes i den hamrede overflade. Som det antydes er overfladen hamret ujævn. Det lyder voldsomt, men det er gjort på en stilet måde og ser faktisk rigtig flot ud.

Der er således mange overflade-muligheder, når du skal vælge de perfekte forlovelsesringe guld. Ikke blot kan hele ringen laves med forskellige overflade-typer, men du kan også få ringe med en kombination af forskellige overflader. For eksempel ser mat/blank- og ru/blank-kombinationer enormt flotte ud. Generelt skaber kombinationer (om det så er af overflade- eller metaltyper) let et flot spil i en ellers ”kedelig” ring og gør den interessant.

 

Guld forlovelsesring med blank overflade Forlovelsesring i guld med mat overflade

Guldforlovelsesring med ru overflade Forlovelsesring guld med hamret overflade

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone