Forlovelsesringe gravering

Forlovelsesringe gravering – hvad bør der stå i graveringen?

En gravering er en nem og god måde at gøre jeres ringe mere personlige på, især hvis I har valgt et af de mere klassiske ringdesigns.

Man hvad skriver man I sådan en forlovelsesringe gravering? Det er mange i tvivl om. Ligesom alt andet, når det gælder køb af forlovelsesringe, er der heldigvis ingen regler på området. Det vigtige er, at I vælger en tekst som betyder noget for jer.

Når det så er sagt, så er der naturligvis tekster som ses oftere end andre. Den helt klassiske er partnerens navn samt en dato. Det kan for eksempel være forlovelsesdatoen eller den dato I fandt sammen. Det kunne se således ud:

Thomas 14-05-2014 i den ene ring og Maria 14-05-2014 i den anden.

En anden mulighed er at skrive begge navne i begge ringe, men i forskellig rækkefølge så det i stedet kom til at se således ud:

Maria & Thomas 14-05-2014 i Thomas’s ring og Thomas & Maria 14-05-2014 i Marias.

Andre nøjes med blot et navn eller en dato. Nogle producenter kan, foruden almindelige bogstaver, også gravere hjerter, så det kan man også lade indgå i sin tekst, for eksempel mellem navne eller mellem navn og dato. Der er mange muligheder.

Der er næsten uendelige muligheder for hvad man kan gravere i sine ringe. Kun fantasien og længden (typisk cirka 28 tegn) sætter grænser. Nogle par vælger den traditionelle navn/dato-gravering fra og finder i stedet på noget mere personligt. Det kunne fx være jeres personlige kælenavne for hinanden, eller noget helt såsom et citat, som betyder noget særligt for jer, fx fra en sang eller en film. Andre muligheder kunne være et kort løfte, måske på engelsk eller fransk (fx ”Always” eller ”Mon amour”).

Find den forlovelsesringe gravering, der passer jer og jeres parforhold.

 

 

Forlovelsesringe gravering – hvor skal graveringen være?

Forlovelsesringe gravering – Næsten alle vielsesringe indgraveres indvendigt, for forlovelsesringe gravering på ydersiden bliver nemlig slidt af med tiden. Datoen vil som oftest blive indgraveret på indersiden af ringen. Navne og initialer ses ofte, sammen med små symboler (for eksempel et hjerte eller en rose, hvis manden friede med en rose). Budskaber er meget personlige, og kræver en ring af en vis størrelse. Latin er populært, fordi et budskab kan indgraveres med færre ord, og fordi meningen ikke er lige så let for enhver at tyde. Af skrifttyper er en usammenhængende sløjfeskrift populær for en traditionel forlovelsesringe gravering. Lidt mere moderne vielsesringe indgraveres med blokbogstaver, og så kan det også lade sig gøre at få sin egen personlige håndskrift indgraveret i en ring. Enkelte herreringe indgraveres også udvendigt, for eksempel med et monogram eller initialer, måske med en brillant som prikken over et i.

Vælger man som mand, og kvinde for den sags skyld, at få en forlovelsesringe gravering uden på ringen, er det en god idé, at ringenes overflade er blank, og ikke for kompliceret i design og tekstur. Ved valget af forlovelsesringe gravering på ydersiden af ringen, skal man være opmærksom på, at graveringen kan risikere at slides af med tiden, og det derfor kan være nødvendigt at få graveret ringene igen på et senere tidspunkt.

Se eksempler på forlovelsesringe der kan graveres i videoerne herunder, og klik ind på hjemmesiden for at se hele det store udvalg af forlovelses- og vielsesringe.

Forlovelsesringe gravering – den personlige ring

Forlovelsesringe gravering – Forlovelsesringe er personlige ringe, der symboliserer parrets kærlighed. Forlovelsesringe gravering er derfor en god måde at gøre ringene ekstra personlige på. Om dette er ved at skrive datoen for forlovelsen/brylluppet, datoen parret mødtes, hinandens navne eller noget helt andet er helt op til parret selv. Her er der ingen regler – det handler kun om parret, deres kærlighed til hinanden og deres interne forhold. Nogle vælger for eksempel forlovelsesringe gravering med et lille sødt eller skørt citat, som symboliserer noget parret har oplevet, eller noget der er sigende for deres forhold.

De fleste vælger at få ringen graveret indvendigt, så det kun er parret selv der kan se det. Derudover vil en gravering udenpå ringen hurtigt blive slidt, og det vil være svært at se hvad der står. Om forlovelsesringe gravering er i guld, hvidguld, sølv, stål eller noget helt andet er sådan set underordnet. Stort set alle materialer kan graveres, og mulighederne for gravering er som sagt mange.

Det vigtige at huske på med forlovelsesringe gravering er, at når ringene er blevet graveret, er der ikke længere mulighed for at returnere dem eller få dem ombyttet. Det anbefales derfor at få udsendt en prøveboks med stålringe i forskellige størrelser, samt et prøveeksemplar af de rigtige ringe, så man finder den helt rigtige størrelse, og ser ringene i virkeligheden. Dermed mindskes chancen for at man skifter mening kraftigt, og man risikerer ikke at stå med et par forlovelsesringe man ikke ønsker, og ikke kan returnere.

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone