Design din egen ring

Design din egen ring – Dit eget unikke smykke

Design din egen ring – Når det kommer til forlovelses- og vielsesringe er der mange der ønsker at designe deres egen ring. På den måde får man et helt unikt smykke, der symboliserer den helt unikke kærlighed to mennesker deler.

Normalt når man går til en guldsmed for at designe sin egen ring og få lavet håndlavede, unikke forlovelses- eller vielsesringe koster det mere end standardsmykker; som tommelfingerregel skal man i hvert fald regne med at betale dobbelt så meget for at design din egen ring som for en standardring. Alt afhængig af guldsmedens tid og materialer kan det også blive dyrere end det – men så har man også et helt unikt smykke, som bærer ens egen historie og personlighed i sig. Jo mere volumen, særpræget og/eller kunstnerisk udtryk en ring har, jo mere kan man være forberedt på, at den altid vil være en samtalestarter.

Det behøver dog ikke være helt så dyrt. Hos CHANTI kan du bestille en designboks, der indeholder ringe i forskellige bredder, overflader, materialer og sten med forskellige slibninger. På denne måde kan du design din egen ring, og få et smykke ingen andre har. Hos CHANTI vil det næsten altid være billigere end hos en guldsmed, da ringen bliver produceret hos CHANTIs egen leverandør. Du betaler et depositum på 5.000 kroner for designboksen, som du får retur når designboksen er returneret. Dette skyldes at boksen der sendes ud indeholder dyre smykker, og derfor ikke blot kan sendes ud uden betaling.

Ønsker du andet, end designboksen tilbyder, kan du ringe til kundeservice, som er klar til at give et tilbud på lige netop den ring du ønsker – om det er med en pink diamant, en flot lilla amatyst eller noget helt tredje. Klik derfor ind på hjemmesiden og bestil en designboks og design din egen ring.

 

Design din egen alliancering Design din egen ring med designboks Solitairering i guld

Share...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone